23 de novembre del 2013

25 de novembre, dia Internacional contra la violència envers les dones.

Aquest mes de novembre, les dones de l'àrea de Igualtat, i altres dones que han fet de corresponsals o enviades especials ;) hem  recollit fotografies d'homes. Pretenem amb aquest mural implicar més a la societat masculina en els nostres afers, les nostres preocupacions i la nostra lluita per eradicar la violència. Totes les accions per petites que puguin semblar creen moltes sinèrgies i molta complicitat.

Des del meu blog agrair a tots aquests homes que hagin donat la cara, sense vergonyes, amb valentia...perquè tots homes i dones hem de poder viure en pau i gaudir de relacions igualitàries, que compartir suposi respecte i estimació a tots els nivells.

Us esperem a l'acte que es durà a terme a les 12h en la Sala de Plens o a les 20h en la Plaça de la Fàbrica amb les Dones de Dalt.

SI CLIQUES SOBRE LA FOTOGRAFIA LA VEURÀS MILLOR!!


2 comentaris:

  1. Fantástico!! Esta claro que todas las acciones que se lleven a cabo en materia de igualdad tienen que ser apoyadas por los hombres, no puede ser de otra manera!! Y es muy importante que lo hagan de manera tan visible, dando la cara :-) Hay fotos muy originales y explícitas, como la del hombre levantando la tapa de la sartén ;-), el cementerio :-(, el abrazo a la mujer desnuda :-)). Todas las edades y todas las profesiones, porque no es cuestión ni de edad, ni de estatus, es cuestión de personas educadas en la igualdad y el respeto.
    Felicidades !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Candy, moltes gràcies per les teves felicitacions. De veritat que podem felicitar en primer lloc a l'àrea de Igualtat de Serveis Socials de Premià de Dalt per tant bona idea i a tos els homes que han donat la cara. Efectivament, les qüestions de igualtat no poden ser d'una altra manera que no sigui amb el recolzament i implicació dels homes i a Premià de dalt en tenim una bona representació.

      Elimina